mooR.
Het

Concept

Welkom in het hart van Oisterwijk, ons restaurant is prominent gelokaliseerd aan De Lind, beleef je Oisterwijk ten top als je komt genieten van al het lekkers dat mooR te bieden heeft! 

Onze (eigenwijze) keuken haalt haar invloeden uit de gehele wereld maar de Franse inslag is bovenliggend... heerlijke gerechten met dito wijnen zorgen ervoor dat jij de ultieme beleving krijgt die jij verdient.... welkom bij mooR...

We hebben al vele culinaire verhalen voor jullie geschreven, dit verhaal gaat over de allerlekkerste klassiekers van de laatste jaren, fijne voorgerechten, top hoofdgerechten en lekkere desserts.. wat wil je nog meeR?

Vanaf 1 November gaan wij boven in het restaurant ook van start met The Dining Room Oisterwijk, een culinaire ontmoetingsplaats waar wij van vrijdag tot en met maandag de deuren zullen openen voor gasten die de culinaire bombardementen van Dirk en Niels op zich af gaan laten komen.

Hierover binnenkort meer..

 

Sante en geniet 

 

Bart van Hal

 

Get a spot

Openingstijden/Reserveren/Contact

mooR is 7 dagen van de week geopend.

Je kunt reserveren bij mooR vanaf 1 gast(en), je kunt reserveren van 12:00 uur tot 15:00 uur en vanaf 17:00 uur tot 21:30 uur 

Van 12:00 uur tot 21:30 uur keuken geopend

Bar sluit alle dagen om 23:45 uur.

12:00 uur-16:30 uur Dunch:)

12:00 uur-21:30 uur Bytes...

 

 

Voor meer informatie...of reserveren
Mail: info@moor-oisterwijk.nl
Tel:  013 - 523 00 06