Bernardus Winery
Bernardus

Best Wines

Sinds 2020 is mooR Wining & Dining trotse partner van het befaamde Californische wijnhuis: Bernardus Winery. Ben Pon beschouwde wijn als kunst. Een kunstvorm die het gewone overstijgt. Deze filosofie klinkt nog steeds door in hoe Bernardus wijn maakt. Met oog voor detail, kwaliteit en de ambitie om de allerbeste wijnen te maken.
De wijnmaker houdt alle wijngaarden nauwlettend in de gaten zodat de druiven in perfecte rijpheid geplukt kunnen worden en de juiste balans in suikers, zuren en tannine bezitten. Waar steeds meer gevestigde wijnhuizen overstappen op roestvrijstalen vaten, kiest Bernardus er bewust voor om op traditionele wijze wijn te blijven maken. Ze lageren hun wijnen op Franse eikenhouten vaten, die speciaal voor Bernardus worden gemaakt in de Bordeaux en Bourgogne. Het eikenhout komt van verschillende Franse tonnellerieën, waardoor verschillende aroma’s mooi samensmelten. 

Op onze wijnkaart staan enkele Bernardus topwijnen zoals de Sauvignon Blanc, Chardonnay en de Cabernet Sauvignon en zowel per fles als ook per glas te bestellen. Het leven is te kort om slechte wijn te drinken!