Diner
Diner menukaart van 17:00 uur tot 21:00 uur

Going Back To The Roots

Eten bij mooR is net een beetje meeR, heerlijk verfijnde gerechten, we serveren 9 voorgerechten, 10 hoofdgerechten en 5 nagerechten, een 2 wekelijks wisselend 3 gangen menu en serveren we altijd gerechten buiten de kaart, inspelend op de diverse seizoenen.. De gerechten van de dinerkaart serveren wij van 17:00 uur tot 21:00 uur.

Starters

Kreeftenbisque
€ 14.50
krab / Hollandse garnaal, wijntip: Chardonnay Beyer
Tom Kha Kai
€ 9.50
Kip/Shii-take/Sereh/kokos, Wijntip: Pinot Grigio Haas
Sashimi
€ 14.50
Yellowfin-Tonijn / zalm / wasabi-mayonaise / soja /gember, Wijntip: Gruner Veltliner, Estherhazy
Pizza
€ 14.50
Yellowfin-Tonijn / zoetzure groenten / furi-kake / wasabi / nori-chips, Wijntip: Trebbiano, Zenato
mooR Uitsmijter
€ 14.50
Briochebrood / Pata Negraham / Eendenlever / Hoeve ei / truffelmayonaise, Wijntip: Chardonnay, St. Michelle
Carpaccio
€ 14.50
ossenhaas / crème van truffel / rucola/Parmezaanse kaas, Wijntip: Chardonnay Paul Mass
Steak Tartaar
€ 14.50
tartaar / brioche/klassieker, Wijntip: Handpicked Viognier Bellingham
Beef Tataki
€ 16.50
ossenhaas / ponzu / daikon / bosui / sesamzaad / chili-olie, Wijntip: gekoelde Rode Spatburgunder, Martinshof
Terrine Eendenlever
€ 14.50
eendenlever / abrikoos compote / suikerbrood, Wijntip: PX-sherry

Mains

Gelderse Hoenderfilet
€ 22.50
Gekonfijte eendenlever/mini-mais/jus van gevogelte, Wijntip: Pinot Noir, Bernardus
Noordzeetong
€ 39.50
400/500 gram met verse salade/frites, Wijntip: Chardonnay Bernardus
Ossenhaas 180 gram
€ 27.50
Grasfed gebakken ossenhaas/canneloni van spitskool/brioche van aardappel/truffeljus, Wijntip: Zinfandel, Whiplash
Spare Ribs
€ 17.50
Cowlsalade/frites, wijntip: niets.. Lekkere Afflichem Blond van het Vat
Kabeljauw
€ 22.50
zachtgegaard/prei en pikante saus van sucuk Wijntip: Handpicked Viognier, Bellingham
mooR-Burger
€ 17.50
Frietjes/cowlsalade, Wijntip: Chardonnay, Black Stallion
Pizza ( de Frozza's selected by the Pizzaria's), be surprised with superfood
€ 17.50
Salami/vegetariana/tartuffo
Pasta aiolio
€ 17.50
Gamba/knoflook/olie, Wijntip: Chardonnay, Beyer
Chateau Briand plm 500 gram
€ 65.00
Chateaubriand / rucola / aceto-balsamico / Parmezaanse kaas (2 pers), Wijntip: Ripassa Zenato

Menu's

3-gangen menu vanaf 23-juli 2021, 18:00 uur
€ 33.30
entree: salade met lamellen van zacht-gegaarde kabeljauw/gerookte paling/rode biet/appel en brioche, Hoofdgerecht: Rundersukade "Rendangstyle"/shii-take, krokante uitjes/paksoi/rendangsaus, Dessert: Kokos-mousse/mangocompote/browny van witte chocolade/sorbet van mango
3-gangen wijnarrangement vanaf 23-juli 2021 18:00 uur
€ 22.50
Entree: Riesling, Kunstler, Hoofdgerecht: Whiplash-Zinfandel, Dessert: Buitenverwachting-Moscat

Side dish

Gemengde salade
€ 4.50
Frites met mayonaise
€ 4.50
Risotto
€ 4.50

Desserts

Dame Blanche 2.0
€ 9.50
new mooR style!
Moelleux
€ 9.50
chocolade / quenelle / vanille ijs
Kaasplank Van Hest
€ 14.50
5 Europese kaassoorten / door fromagerie Van Hest
Lemon Pie
€ 9.50
Lemon Pie/huisgedraaid citroen-sorbetijs
Tarte tatin van appel
€ 9.50
Tarte tatin van appel met huisgedraai groene appel sorbet-ijs

Dessert wines

Cream Sherry
€ 5.50
PX Sherry
€ 7.50
Ratafia
€ 7.50